Wij helpen u graag!

Wc verstopt Heemskerk

Wc Verstopt Heemskerk? Spoelt uw wc niet of nauwelijks meer door? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een verstopping.

Om weer gebruik te kunnen maken van uw toilet, moet u uw wc ontstoppen. Dit is een klus waar veel mensen liever niet mee bezig zijn. U ontkomt er helaas niet aan wanneer uw wc verstopt is.

Het ontstoppen van een wc kan op verschillende manieren. De loodgieters van ontstoppingsbedrijf Heemskerk hebben een aantal effectieve manieren voor u op een rijtje gezet op deze pagina.

Zit uw wc verstopt Heemskerk en geen zin om zelf uw wc te ontstoppen? Bel nu vrijblijvend met 0251 301 949 om uw klus te bespreken met Ontstoppingsdienst Heemskerk.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Heemskerk Ontstoppingdienst

Services

Ontstoppingsbedrijf Heemskerk

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0251 301 949

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Heemskerk. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Heemskerk.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Heemskerk en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Heemskerk

Heeft u te maken met een verstopping in uw toilet en wilt u deze zo snel mogelijk ontstopt hebben? De vakmannen van Ontstoppingsdienst Heemskerk helpen u graag!
Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. U kunt bijvoorbeeld denken aan verstoppingen in het riool, toilet, douche, gootsteen of bad.

Ons werkgebied omvat geheel Heemskerk en omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening bij onze werkzaamheden. Het maakt dus niet uit of u in Heemskerk of daar ver buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen!

Wilt u uw verstopte wc laten ontstoppen door een professional van Ontstoppingsbedrijf Heemskerk? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op 0251 301 949.

Ontstoppen Wc Heemskerk
Ontstoppingsdienst Heemskerk

Jaren Ervaring

Heemskerk Wc Verstopt
Verstopping Riool Heemskerk

Beginnende verstopping

Hoe ontstaan wc verstoppingen?

Het ontstaan van een verstopping is een proces dat veel tijd in beslag neemt, wat soms wel maanden kan duren. Een verstopping begint vaak met een kleine ophoping van vuil. Hier is aan het begin nog niks van te merken.
We zien vaak dat deze ophoping veroorzaakt wordt door dingen als afval, vet, haren, etensresten of andere voorwerpen die terechtkomen in de afvoer. Deze kleine ophoping van vuil wordt alsmaar groter en groter, tot het moment dat de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan.

Op dit moment zit uw riool of afvoer volledig verstopt en kunt u er geen gebruik meer van maken.

Heeft u het het idee dat uw toilet niet meer goed doorloopt of verstopt zit? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Heemskerk op 0251 301 949 om een afspraak te maken!

Zelf doen!

Zelf uw wc ontstoppen

Het is uitermate vervelend wanneer u te maken krijgt met een verstopping in uw wc. Naast dat u geen gebruik kunt maken van het toilet, zien we regelmatig dat dit gepaard gaat met stankoverlast.
U wilt waarschijnlijk dat de verstopping zo snel mogelijk verholpen wordt. In sommige gevallen kunt u dit zelf doen. Op het internet worden veel verschillende manieren genoemd waarop u mogelijk uw wc verstopping kan ontstoppen.

Wij begrijpen goed dat het hierdoor lastig is om de meest effectieve manier te kiezen. Onze loodgieters hebben daarom een aantal manieren waarop u uw wc kunt ontstoppen uitgewerkt op deze pagina. Hopelijk kunt u hiermee zelf uw wc ontstoppen!

Wanneer u zelf uw toilet gaat ontstoppen, is het belangrijk om er eerst achter te komen waardoor de verstopping is ontstaan en op welke locatie hij zich bevindt. In de meeste gevallen zien we dat verstoppingen in de wc worden veroorzaakt door objecten die vast blijven zitten in het toilet of riool.

Afhankelijk van wat de oorzaak is en waar de verstopping zich bevindt, kunt u bepalen op welke manier u de verstopping het best kunt verhelpen.

Is de verstopping ontstaan omdat er een wc rol in het toilet is gevallen? Hanteer dan een aanpak waarmee de verstopping terug naar boven gehaald wordt.

Wordt de verstopping veroorzaakt door iets flexibels of zit de verstopping simpelweg te diep in de afvoer? Probeer de verstopping dan door het riool te forceren.

Wilt u uw toilet liever laten ontstoppen door een loodgieter met jarenlange ervaring? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Heemskerk via 0251 301 949 om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken.

Verstopping Wc Heemskerk
Riool Verstopt Heemskerk
Loodgietersbedrijf Heemskerk
Heemskerk Gootsteen Ontstoppen

Zwanenhals

De sifon leegmaken

Vrijwel elk toilet bevat een sifon. Een sifon is de zwanenhals-vorm wat ervoor zorgt dat er geen vieze luchtjes vrij kunnen komen. We zien regelmatig dat hier objecten vast komen te zitten.
Heeft u het idee dat de verstopping zich bevindt in de sifon? Dan kunt u proberen om de verstopping met de hand weg te halen. Het is aan te raden om hier rubberen handschoenen voor aan te trekken.

Indien het gelukt is om de verstopping eruit te halen, is het verstandig om de wc een aantal keer goed door te spoelen met warm water en zeepsop om ervoor te zorgen dat ook het laatste beetje vuil loskomt.

De ouderwetse plopper

Wc ontstoppen met een ontstopper

Wanneer uw toilet verstopt zit, kun u deze misschien verhelpen met de ouderwetse plopper. Dit is een manier die erg goedkoop en ook zeer effectief is!
Hoe gaat dit in zijn werk? Maak de plopper eerst flexibel door deze even onder een warme kraan te houden. Wanneer u dit een tijdje gedaan heeft, zult u merken dat het rubber flexibeler is. Op dat moment kunt u aan de slag gaan!

Zorg ervoor dat u een klein beetje water in het toilet laat staan voordat u de ontstopper op de wc zet. Zet het rubber vervolgens recht op de gootsteen en beweeg deze met kracht op en neer.

Hiermee probeert u het vuil naar boven te zuigen. Het is mogelijk dat de verstopping niet na één keer trekken verholpen is. In veel gevallen zien we dat het nodig is om meerdere keren te ploppen.

Heeft u het idee dat de verstopping is verholpen? Spoel de gootsteen dan nog door met een emmer heet water. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste vuil en vet loskomt van de afvoerwand.

Let wel goed op! Druk de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan namelijk resulteren in een nog ergere wc verstopping. Bij dit proces gaat het voornamelijk om de kracht die vrijkomt bij het lostrekken van de plopper en niet bij het duwen!

Wc Ontstoppingsdienst Heemskerk
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Heemskerk
Wc Ontstoppen Heemskerk
Riool Verstopping Heemskerk

Afwasmiddel

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Is de verstopping in de wc niet zichtbaar en heeft u het idee dat deze veroorzaakt wordt door vet of papier? Probeer de verstopping dan te verhelpen met afwasmiddel. Het gebruiken van afwasmiddel is een van de goedkoopste methoden voor het ontstoppen van uw wc.

Vul als eerst een emmer met warm water. Doe vervolgens twee grote eetlepels afwasmiddel in het toilet. Als laatste gooit u de emmer met warm water direct vanaf een meter hoogte in de wc.

Erg belangrijk! Gooi geen kokend water in de wc. Dit kan namelijk het porselein van de wc doen breken.

Wees voorzichtig

Pas op met een ontstoppingsveer

Wij raden het gebruik van een ontstoppingsveer bij het ontstoppen van een wc af. De kans is namelijk aanwezig dat de veer vast komt te zitten in uw toilet. Hiermee zal nog veel meer schade aangericht worden aan de binnenkant van de wc.

Wanneer u het idee heeft dat echt nodig is om een ontstoppingsveer te gebruiken, schakel dan de hulp van een betrouwbare ontstoppingsdienst in.

Neem in dat geval contact op met Ontstoppingsbedrijf Heemskerk via 0251 301 949 om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken. Wij helpen u graag verder.

Wc Verstopt Heemskerk
Riool Ontstoppen Heemskerk Veermachine
Heemskerk Riool Verstopping
Gootsteen Verstopt Heemskerk

Vermijd deze producten!

Gebruik deze middelen niet

Veel supermarkten of bouwmarkten bieden diverse ontstoppingsmiddelen aan. Wij raden het u af dit te gebruiken.

Het gebruik van deze chemicaliën kan uw afvoer beschadigen. Deze ontstoppingsmiddelen hebben namelijk een bijtende werking en dit tast de binnenkant van uw afvoer aan.

Daarnaast vervuil u hiermee onnodig het water dat in het hoofdriool terechtkomt. Om die reden raden we u aan deze producten niet te gebruiken wanneer u te maken hebt met een verstopping in een wc.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een collega van Ontstoppingsbedrijf Heemskerk via 0251 301 949.

Voorkom nieuwe verstoppingen

Voorkomen van verstoppingen in het toilet

Om de levensduur van uw toilet en riool zo lang mogelijk te verlengen, is het van belang dat u deze in goede staat houdt. Spoel bijvoorbeeld geen vet of afval door het toilet.
Omdat de verstoppingen vaak geleidelijk ontstaan is het goed om uw riool en afvoeren periodiek te laten controleren.

Wij kunnen onder andere met onze meetapparatuur de staat van de afvoeren controleren, zodat we kunnen voorkomen dat er problemen zoals een verstopte afvoer ontwikkelen.

Wc Verstopping Heemskerk
Heemskerk Riool Ontstopping
Heemskerk Riool Verstopping
Riool Ontstoppen Heemskerk

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Zit de verstopping er nog steeds? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Heemskerk!

De vakmannen van Ontstoppingsdienst Heemskerk hebben jaren ervaring met het verhelpen van allerlei soorten problemen in en rondom de afvoer. Daarnaast beschikken zij over een VCA-diploma.

Ook beschikken wij over speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping teniet kunnen doen. Ontstoppingsdienst Heemskerk staat 24 uur per dag klaar om u van uw verstopping af te helpen!.

Wij berekenen geen voorrijkosten. Onze service en klanttevredenheid staat centraal en staan wij garant voor een professionele ontstopping.

Wilt u een afspraak maken met een ervaren professional? Neem dan gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Heemskerk via 0251 301 949.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Heemskerk
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Heemskerk rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0251 301 949

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Heemskerk

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Heemskerk

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Heemskerk!

Afvoer Ontstoppen Heemskerk

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Heemskerk

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Heemskerk

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Heemskerk

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Heemskerk

Ontstoppingsbedrijf Heemskerk is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Heemskerk via 0251 301 949.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Heemskerk te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsbedrijf Heemskerk, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave. Hierin maakt onze monteur een inschatting over hoeveel tijd het in beslag gaat nemen en welke materialen en/of gereedschappen wij nodig hebben.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0251 301 949.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja dat kan door zo snel mogelijk te bellen naar 0251 301 949.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?

Bij het maken van de afspraak wordt een tijdblok met u afgesproken. In dit blok zal de monteur bij u aan de deur komen.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Geen enkele verstopping is hetzelfde. In de meeste gevallen lukt het om de verstopping binnen de eerste 30 minuten te verhelpen.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?

U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 0251 301 949.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0251 301 949.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Heemskerk uit?

Ontstoppingsbedrijf Heemskerk ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Heemskerk bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

We zijn werkzaam in Heemskerk en omstreken. Waar u ook woont in Heemskerk, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!